İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ POLİTİKAMIZ

Kalite ile is sağlığı ve güvenliği yönetim sistemleri standartlarının gereklerini yerine getirerek Çalışanlar, öğrencilerimizin ve velilerimizin istek ve memnuniyetlerini yasal, bilimsel ve etik kriterlere uygun olarak karplayarak arttırmak.

İş sağlığı ve güvenliği kültürünün yaygınlaştırılması için çalışanların sürekli eğitimini ve memnuniyetini sağlamak.

Hizmetlerimizi ulusal ve uluslararası kural ve mevzuatlara uygun olarak yürütmek.

Uygulanan yönetim sistemlerinin ulusal ve uluslararası gelişmeleri dikkate alarak belgelendirilmesi, kontrol edilmesi, izlenmesi ve değerlendirilmesi ile rehberlik yapılmasını sağlamak.

Çalışanlar, öğrencilerimizin ve velilerimizin güven ortami sağlayarak, öğrenci ve velilerimizin  bilgilerini gizlilik esası içerisinde korumak,

Kalite ve verimliliğin arttırılması için; bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip etmek ve yenilikçi yaklaşımlan uygulamalara yansıtmak

Çalışanlar, öğrencilerimizin ve velilerimizin sağlığı ve güvenliğini temel alarak, tehditiere karşı stratejiler geliştirmek, Kaynaklan etkin ve verimli kullanarak faaliyetler gerçekleştirmek

26.01.2024 74